İyi ki Görmüşüm

Haber

56 Yazı

Haftanın Gelişmeleri 30 Ağustos - 5 Eylül 2021

NASA'nın keşfettiği Einstesin Halkası, İstanbul Boğazı'nda yapılacak triatlon yarışı, Facebook Messenger, Dünyanın en güvenli şehirleri, Akdeniz'de açılan ilk sualtı müzesi hakkında haftalık haber bülteni.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 9-15 Ağustos 2021

2021 Netflix en çok izlenenler, ilk web sitesinin 30. yılı, Körfez Akıntısı'nın yarattığı iklim felaketi, Barbie'nin sağlık çalışanı koleksiyonu, 3.700 yıllık tablet üzerinde yeni geometrik keşifler ve Türkiye'nin ilk "decacorn"u olan Trendyol hakkında haftanın haberleri.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 19-25 Temmuz 2021

THY'nin yeni başarısı, Twitter'da bir dönemin sonu, yerli otomobil TOGG'dan yeni görüntüler, portatif oyun konsolu ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın son durumu ile ilgili haftalık güncel haberler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 28 Haziran-4 Temmuz 2021

Windows 11, Huawei'nin çocuklara özel tableti, binlerce liraya satılan çöplükteki tablo, Balenciaga ve Crocs iş birliği, Sony'nin PS3'ü yasaklaması ile ilgili güncel haberler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 23-29 Ağustos 2021

Apple'ın geliştirdiği çok konuşulacak sistem, belgeseli çekilen Ressam Bob, 2021 yılının en çok satan kitapları, tarihe geçen bir nükleer füzyon atılımı, Machu Picchu'nun şaşırtan gerçeği hakkında haftalık haber bülteni.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 2-8 Ağustos 2021

Türk okçuluğunun olimpiyatlardaki ilk altın madalyası ve yeni rekorlar, Instagram'ın 16 yaş altına getirdiği kısıtlama, WhatsApp'ın fotoğraf kalitesi geliştirmesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil edilen Arslantepe Höyüğü ve Twitter dislike özelliği hakkında yeni gelişmeler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 12-18 Temmuz 2021

Apple şifresini unutanlara yeni özellik, Dünya benzeri gezegenlerin keşfi, dünyanın en zenginleri kampı, 2021 Fakir Baykurt Roman Ödülü, İKSV'nin çocuklar için hazırladığı video serisi ve Instagram'ın yeni bağlantı özelliği hakkında güncel haberler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 16-22 Ağustos 2021

10 bin dolardan satışa çıkarıldan Messi’nin göz yaşları, Apple iPhone 13 serisi, Twitter yazı tipi değişikliği, Financial Times’dan Türkiye’nin teknoloji şirketlerine övgüler ve Galata Kulesi'nde Ara Güler sergisi hakkında haftanın haber bülteni.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 26 Temmuz-1 Ağustos 2021

Steve Jobs'un satışa çıkarılan iş başvurusu, 2. Dünya Savaşı'ndan kalan bomba, Jeff Bezos’un Uzay Yolculuğu, Clubhouse'un Davetiye Sistemini Kaldırması, Instagram, Insights Verilerinin genişletilmesi ve Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Milli Takım'ın başarısı hakkında haftanın haber seçkisi.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 5-12 Temmuz 2021

WhatsApp ve Twitter'dan yeni özellikler, Getir uygulamasının büyümesi, AB'nin plastik kullanımını yasaklaması, Amazon şirketinin yeni yönetim anlayışı ile ilgili güncel haberler.

GÖR