İyi ki Görmüşüm

Haber

56 Yazı

TOGG İlk Kez Bir Dünya Fuarında Tanıtıldı

CES 2022 fuarında, TOGG'un ilk uluslararası tanıtımı yapıldı. Yeni konsept aracı 360 derece sanal turla keşfedebilirsiniz.

GÖR

2022 Oscar 94. Oscar Ödülleri, Adayları, Tarihi, Yeri ve Tüm Detaylar

Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar Ödülleri için 10 farklı kategorideki aday filmler açıklandı. Listede Türk yapımı bir film de var.

İZLE

Haftanın Gelişmeleri 6-12 Aralık 2021

Milyon dolarlara satılan sanal evren arsaları, en insansı robot, Eti'nin isim değişikliği, Netflix 2022 ve 125 yılın en iyi kitapları hakkında güncel haberler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 15-21 Kasım 2021

Instagram'dan yeni özellikler, Getir'in ABD'de faaliyete başlaması, Elon Musk'ın sattığı Tesla hissesi, Apple'ın çok tartışılan yeni özelliği, açık arttırma ile satılan Apple'ın ilk bilgisayarı haberleri ile ilgili haftalık bülten.

GÖR

The King's Man: Başlangıç

2012 yılında başlayan Kingsman film serisinin merakla beklenen son filminin konusu, oyuncuları, fragmanı ve hakkında bilinmeyenler.

İZLE

Baba Dizisi: Haluk Bilginer'in Başrol Oynadığı Yeni Dizi

Show TV'de yayınlanacak olan, Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde olduğu dizi hakkında tüm detaylar. İlk fragman ve yayın tarihi.

İZLE

Haftanın Gelişmeleri 29 Kasım-5 Aralık 2021

Dünyanın tamamen elektrikli en hızlı uçağı, Kadıköy'de kadına yönelik şiddete dikkat çeken tabelalar, Yemek Sepeti siber saldırısı, TikTok'un şiddet kampanyası ve Metaverse evreninde açılan Xbox Müzesi hakkında haftalık güncel haberler.

GÖR

79. Altın Küre Ödülleri Kazananları Açıklandı

2022 Altın Küre Ödülleri adayları açıklandı. Belfast ve The Power of the Dog film kategorisinde öne çıkan yapımlar oldu.

İZLE

Haftanın Gelişmeleri 13-19 Aralık 2021

Yeni Dune oyunu Spice Wars, Samsung isim değişikliği, 2022'nin rengi Very Peri, 2021’in en iyi Chrome eklentileri ve Türk heykeltraşın ABD’de sergilenen camdan kadın heykelleri hakkında haftalık haber seçkisi.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri 22-28 Kasım 2021

İstanbul Senin uygulaması, Youtube'un beğenmeme sayılarını kaldırması, Hyundai'nin yeni retro araç tasarımı, dijitale aktarılan İstanbul surları, 2021 Aydın Doğan Ödülleri ve Dünya Superbike 2021 Şampiyonu olan milli sporcu hakkında güncel haber seçkisi.

GÖR