Yaren Elçin Gür

Koç Üniversitesi

36 Yazı

Elizabeth Filmi – 1998

1998'de çekilen, Elizabeth I'in taç giymesini ve o dönem yaşadığı zorlukları konu alan film Elizabeth hakkındaki bilinmeyenleri, konusunu, fragmanını ve izleyici yorumlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

AWAARA (Avare) – 1951

1951 yılında çekilen ve o dönem birçok ülkede çok ses getiren Bollywood filmi Avare'nin konusu, fragmanı, izleyici yorumları, ve hakkında bilinmeyenlerini sizler için derledik.

İZLE

Anne With An E Dizisi

Anne With An E dizisinin konusunu, izleyici yorumlarını, hakkında bilinmeyenlere sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

The Blacklist Dizisi

2013 yılından beri severek izlenilen dizi The Blacklist (Kara Liste) dizisinin konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmeyenleri derledik.

İZLE

Shadowhunters (Gölge Avcıları) Dizisi

Fantastik dizi Shadowhunters (Gölge Avcıları) konusunu, fragmanını, müziklerini, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik.

İZLE

Cyrano - 2021

25 Şubat 2022 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek film Cyrano hakkında bilgileri sizler için derledik. Keyifli okumalar

İZLE

Hafta sonu İzlemek İçin 5 Sürükleyici Film Önerisi

İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız 5 film önerimizi sizler için bu yazımızda derledik ; Cold Mountain (Soğuk Dağ), Primal Fear (İlk Korku), Collateral (Tetikçinin Gecesi), Babamın Kemanı, ve Dangerous Beauty (Tehlikeli Güzellik)

İZLE

Cairo Station (Merkez Garı)

1958 yılında çekilen Merkez Garı (Cairo Station) filminin konusunu, fragmanını, izleyici yorumları ve filmin yönetmeni Youssef Chahine hakkında kısa bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar.

İZLE

Jim Carrey'nin En Sevilen Filmleri

Seyirciyi rolleri ve mimikleri ile güldüren başarılı oyuncu Jim Carrey'in en sevilen filmlerinden olan Ace Ventura: Pet Detective, Yes Man (Bay Evet) ve The Mask (Maske) filmlrinin konularını, izleyici yorumlarını ve haklarında bilinmeyenleri sizler için derledik.

İZLE

Just Mercy (Sadece Merhamet) - 2019

Gerçek bir hikayeye dayanan 2019 yapımı Just Mercy (Sadece Merhamet) filminin konusunu, izleyici yorumlarını ve bilinmeyenlerini sizler için derledik.

İZLE